käyttöehdot

  Päivitetty 16.4.2024  1) Yleistä  Tilataksesi JV Hostingin palveluita, sinun tulee hyväksyä nämä käyttöehdot sekä tietosuojaseloste.
  Olet vastuussa, että palvelusi noudattaa kaikkia tuotteeseen sovellettavia lakipyk√§li√§, vaatimuksia sek√§ m√§√§r√§yksi√§.
  Palvelun tulee noudattaa myös täysin Suomen lakia. Mikäli et hyväksy käyttöehtojamme, et voi tilata tai käyttää palveluitamme.  2) Tuotteen peruuttaminen  Mikäli päätät tuotteen tilauksen, tuote on voimassa seuraavaan eräpäivään asti eikä rahoja palauteta kyseisestä tuotteesta.
  JV Hostingilla on myös täysi oikeus perua tai päättää tilaus, mikäli näemme sen tarpeelliseksi.  3) Tuotteessa ilmenee ongelmia  Mikäli tuote ei toimi toivotulla tavalla, sinun tulee ottaa yhteyttä JV Hostingin asiakaspalveluun.
  JV Hosting on vastuussa vain palvelimen päällä pitämisestä, emmekä ole vastuussa asiakkaan omien järjestelmien ylläpidosta.  4) Varmuuskopionti  JV Hosting tarjoaa osalle tuotteistaan varmuuskopiointipalvelua, jonka tavoite on edistää varmuuskopiontien ottoa.
  Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että olisimme vastuussa varmuuskopioinnista, joten vastuu varmuuskopioiden säilyttämisestä ja ottamisesta on asiakkaallamme.
  Asiakas on itse vastuussa omasta datasta, mikä ei ole tullut valmiina ostonyhteydessä tuotteessa. Asiakas on itse vastuussa omasta datastansa.  5) Tekniset viat  JV Hosting ei ole vastuussa teknisten vikojen aiheuttamista ongelmista, kuten mahdollisen liiketoiminnan keskeytymisestä tai datan menettämisestä.
  JV Hosting tarjoaa teknistä tukeaan ja lupautuu korjaamaan tekniset viat viimeistään 30 päivän kuluessa, mikäli ne koskevat JV Hostingin maksujärjestelmää tai hallintapaneeleja.  6) Muutokset käyttöehtoihin  JV Hostingilla on täysi oikeus muuttaa käyttöehtoja sekä tehdä muutoksia tietosuojaselosteeseen ilman erillistä ilmoitusta ja tehdyt muutokset tulevat voimaan myös asiakkailla, jotka ovat sopimuksen jo aikaisemmin hyväksynyt.

  Mikäli asiakas ei hyväksy tehtyjä muutoksia, hänen tulee lopettaa tuotteen käyttö välittömästi.